Gavekort

Gaveeske, gavekort, gaveomslag og bursdagshilsen.

Gavekort er det perfekte gavetipset til den som har alt, – en ansatt, kollega, en venn, et bryllup eller til din kjære. Det er også en fin gave i forbindelse med ulike jubileer, enten privat eller i bedriften.

Et gavekort er alltid vellykket! Da er du sikker på at mottaker får noe hun eller han ønsker seg. Det er enkelt å bestille våre gavekort på nett. 
Du er selvfølgelig også velkommen til å besøke oss i vår butikk i
Lille Grensen 7. 

Hvor kan ditt gavekort brukes?

Gavekortet kan brukes i over 5000 butikker – og i de aller fleste bransjer – fra barneutstyr, bøker og bil, til klær, elektronikk og opplevelser, som restauranter. Gaveideene – og mulighetene er mange. 

Blant butikkene finner du over:

  • 2000 klesbutikker
  • 200 elektronikkbutikker
  • 500 gullsmed og urmakere
  • 300 sportsbutikker
  • Hotell og restauranter
  • 500 møbel/interiørbutikker
  • 300 skobutikker


Gi en gave mottakeren selv kan bestemme – gi et gavekort!

Butikkene strekker seg fra Vadsø og Kirkenes i nord, gjennom hele landet, til Mandal og Kristiansand i sør. Godt over 250 kjøpesentre tar i mot Universal Presentkort. 

Vi er åpne for flere brukersteder, kontakt oss gjerne hvis du har noen gode forslag til nye butikker og/eller opplevelser.

Gaveboks og tilbehør gavekort

For å gjøre våre gavekort ekstra hyggelig å gi bort – og motta, har vi laget mange fine innpakninger og tilbehør. Våre lekre konvolutter kan følge kostnadsfritt med hver bestilling, hvis ønsket.

Universal Presentkort gaveboks, lekkert tilbehør til gavekort.
Gaveeske – og bag fra Universal Presentkort

Hvor lenge varer et gavekort?

Våre gavekort kan ikke innløses i kontanter og har en gyldighet på hele 5 år. Kommer du til oss før gyldigheten har gått ut, utsteder vi et nytt gavekort på nye 5 år til deg (mot et gebyr på 50,-). Alle bør derfor ha ha god nok tid til  finne seg noe de ønsker å bruke gavekortet sitt på. 

Hvordan bokføre gavekort?

Skattelovens  § 5-15-1 gir anledning til en rekke skattefrie ytelser, når det skjer med annet enn penger. Universal Presentkort går under Skattelovensbestemmelser fordi det ikke er mulig å innløse gavekortet i kontanter. Det betales ikke feriepenger eller arbeidsgiveravgift av beløpet, forutsatt at gaven gis innen gjeldende regler. Når gavekortet gis til ansatte, bokføres det på kontoen «gaver til ansatte»  eller «sosiale kostnader» eller lignende konto, og er fradragsberettiget. Når det gjelder gaver til forretningsforbindelser, skal det settes på kontoen for «representasjon med fradrag». Se gjeldende regler under Skattefrie gaver.

En fin gave til de aller fleste!

Universal Presentkort gir mottaker en fin valgfrihet til å selv bestemme gaven. Gitt skattelovens bestemmelser, er det kanskje en ekstra fin firmagave. Vi tør derfor å hevde at det er ett perfekt gavetips til de aller fleste – enten det er runde år, lang og tro tjeneste, bedriftsjubileer, bryllup eller barnedåp.