Gavekort - Stort utvalg butikker & opplevelser | Universal Presentkort

Et gavekort er den perfekte gaven til den som har alt, enten det er til bedriftens ansatte, en venn, et brudepar eller til din kjære. Innenfor skattelovens bestemmelser kan det bli en ekstra fin firmagave til ansatte ved runde år, lang og tro tjeneste, bedriftsjubileer eller bryllup. Mottakeren får valgfriheten til å finne noe han eller hun ønsker seg. Det er derfor en perfekt gave til de aller fleste.

Universal Presentkort er gullkort med fordeler. Det har lengst gyldighet av gavekort i landet og kan brukes i flest butikker. Det er gode grunner til å velge vårt gavekort!

Hvorfor gi en firmagave til ansatte?

Som arbeidsgiver er det viktig å vise at man setter pris på sine ansatte, men det kan være utfordrende å finne ut av hva man skal gi. Hvordan finner man noe som passer for alle? Svaret er enkelt: Et gavekort til ansatte er den perfekte firmagaven!

Et gavekort er en fin oppmerksomhet i forbindelse med ulike jubileer i bedriften. Dette kan eksempelvis være når en ansatt har jobbet 20 år i samme bedrift, skal slutte eller som en erkjentlighetsgave. Det har også blitt svært vanlig for bedrifter å gi firmajulegave og sommergave til ansatte.

Universal Presentkort passer også fint til kunder og gode forretningsforbindelser.

Gavekortet som kan brukes overalt

Universal Presentkort er et universalgavekort som kan brukes i over 5900 butikker over hele landet. Gavekortet kan brukes i de fleste bransjer – fra barneutstyr, bøker og bil, til klær, interiør, elektronikk og opplevelser som restauranter og hotell. Gaveideene – og mulighetene er mange. 

Butikker i godt over 250 kjøpesentre tar i mot Universal Presentkort og blant butikkene finner du over:

  • 1770 klesbutikker
  • 265 elektronikkbutikker
  • 395 gullsmed og urmakere
  • 600 matbutikker
  • 345 sportsbutikker
  • 175 hotell og restauranter
  • 615 møbel/interiørbutikker
  • 330 skobutikker
  • 330 helsesteder og velværebutikker

Vi er åpne for flere brukersteder, kontakt oss gjerne på mail@presentkort.no hvis du har noen gode forslag til nye butikker og/eller opplevelser.

Hvor lenge er våre gavekort gyldig?

Hos oss får du kjøpt gavekort med gyldighet på hele 5 år – det er lengst i landet! Det er viktig for oss at våre kunder er fornøyde, og vi ønsker at alle skal ha god tid til å finne noe de ønsker seg.

Når gyldigheten på våre gavekort er i ferd med å gå ut, kan vi utstede et nytt kort på 5 år mot et gebyr på 50,-. Våre gavekort kan ikke innløses i kontanter

Hvordan bokføre gavekort?

Skattelovens  § 5-15-1 gir anledning til en rekke skattefrie ytelser, når det skjer med annet enn penger. Universal Presentkort går dermed under Skattelovens bestemmelser fordi det ikke er mulig å innløse gavekortet i kontanter. Det betales ikke feriepenger eller arbeidsgiveravgift av beløpet, forutsatt at gaven gis innen gjeldende regler.

Når det gis et gavekort til ansatte, bokføres det på kontoen «gaver til ansatte»  eller «sosiale kostnader» eller lignende. En slik gave til ansatte er fradragsberettiget. Når det gjelder gaver til kunder og forretningsforbindelser, skal dette bokføres på kontoen for «representasjon med fradrag». Se gjeldende regler under Skattefrie gaver.

Bestill gavekort på nett med gaveboks og tilbehør

Det er enkelt å bestille våre gavekort på nett. For å gjøre våre gavekort ekstra hyggelig å gi bort – og motta, har vi også laget flere fine innpakninger og tilbehør. Våre lekre konvolutter kan følge kostnadsfritt med hver bestilling, hvis ønskelig.

Du er selvfølgelig også velkommen til å besøke oss i vår butikk i Lille Grensen 7.

Universal Presentkort gaveboks med bag, lekkert tilbehør til gavekort.
Gaveeske – og bag fra Universal Presentkort