Julebord og alternativer

Julebordsesongen 2020 ble imidlertid annerledes enn vi er vant til, ettersom COVID-19 har satt sitt preg på samfunnet. Med restriksjoner mot å samles i større grupper, er det flere som velger å ikke arrangere noe. Julen er like fullt en høytid for kos og hygge, og siden mange ikke kan samles som kollegaer og venner, har vi et alternativ til årets julebord.

Tradisjonelt julebord for ansatte, venner og familie

Julebordsesongen er tiden hvor vi samler gode kollegaer, venner eller familie for å nyte godt selskap og god mat og drikke. Årets julebord vil ikke bli den store festen, men det betyr ikke at man ikke kan ha en hyggelig stund. Selv om avslutningen på året ikke blir helt som planlagt, finnes det andre måter å sørge for litt julehygge og vise sine ansatte at man setter pris på dem.

Det er mulig å gå på restauranter i mindre grupper. Universal Presentkort kan brukes på rekke restauranter og hoteller.

Ved å gi et gavekort, får dine ansatte kjøpe seg en hyggelig ting til jul. Med over 5500 brukersteder i hele landet, er et gavekort med andre ord et godt alternativ til årets julebord.

Vanligvis er det skatteplikt på gaver fra arbeidsgiver, med noen unntak. Gavekort til ansatte vil kunne gis etter gjeldende regler for skattefrie gaver, med mulighet for skattefritak så lenge verdien ikke overstiger kr. 5 000.

Gavekort med innpakning fra Universal Presentkort

Annerledes julebord med aktiviteter

Mange bedrifter har som tradisjon å arrangere julebord med aktiviteter. Kanskje tar man med seg de ansatte på underholdning i form av show, på konsert eller på ølsmaking. Julebord med overnatting har også blitt mer og mer vanlig.

Hovedmålet er å skape samhold og gode minner, men gode minner og trivsel på arbeidsplassen kan også skapes utenfor arbeidsmiljøet. Hva med å gi dine ansatte et gavekort i stedet for julebord slik at de kan overnatte på hotell eller ta seg en pause i julestria med en spa-dag? En slik gave fra arbeidsgiver vil skape både motivasjon og lojalitet hos den ansatte.

God mat selv uten julebord med jobben

Ved siden av godt lag, er for mange høydepunktet med et julebord maten man får servert. Ofte er det tradisjonsrik norsk julemiddag bestående av blant annet ribbe og pinnekjøtt, men mange bedrifter velger også andre alternativer for god mat.

Et forslag til erstatning for julebordsesongen i år, er å gi dine ansatte et gavekort til bruk på restaurant. På den måten kan de nyte en deilig julelunsj eller middag med en mindre gruppe kolleger, eller et utvalg familie og venner.

Å bestille Universal Presentkort er med andre ord et veldig godt alternativ til vanlig julebord. Våre gavekort er gullkort som gir innehaveren fordelen av lang gyldighet, og størst utvalg av butikker. Gaven kan gjøres enda mer personlig ved å bestille egen innpakning og et hyggelig kort.