Sommergave til ansatte – Bedriftsgaver | Universal Presentkort

Å gi gaver til ansatte viser at du som arbeidsgiver setter pris på dem. I dag er det for flere bedrifter vanlig å gi både firmajulegave og sommergave til ansatte. Men hvilke regler gjelder for gaver i arbeidsforhold og hvordan finner man en gave som passer til alle?

Hvorfor gi sommergave til ansatte?

Ved å gi en sommergave til ansatte, viser du takknemlighet for deres innsats. Du viser at du setter pris på dem, og du gir dem ekstra motivasjon samt en følelse av tilhørighet på jobb.

Flere arbeidsgivere velger å gi sine ansatte en gave før sommerferien, men størrelse og verdi på denne varierer. Noen velger å gi en liten oppmerksomhet, mens andre er litt ekstra spandable – kanskje spesielt hvis bedriften har hatt et godt år.

En gave fra arbeidsgiver skaper gode relasjoner med de ansatte. Vis omsorg og varme ved å gi en gave, og la dine ansatte komme tilbake til jobb med ny energi!

Hvor mye kan man gi i gave til ansatte?

Gjennom året kan ansatte motta gaver inntil kr 5000,- helt skattefritt. Mange arbeidsgivere velger å spre denne summen utover året, til for eksempel sommergave, og julegaver. Ved spesielle anledninger, som jubileum av bedriften, eller lang ansettelsestid, finne det andre regler for skattefradrag.

Tips til sommergave

Skal du gi en liten gave til ansatte, myke gaver, smakelige gaver eller tekniske duppeditter? Hvordan finner du noe som passer både som gave til han og gave til henne? Gir du et gavekort, trenger du ikke selv å tenke over dette. Til inspirasjon for arbeidsgiver og ansatt har vi under samlet noen populære gaver gavekortet kan brukes på.

Matgaver

Matgaver slår aldri feil, og passer perfekt som gave til den som har alt. Inviter hele familien til en kveld på restaurant, eller nyt en deilig lunsj med venner.

Opplevelsesgaver

Sommerferien inviterer til avslapning og restitusjon før hverdagen starter igjen. Gavekortet fra Universal Presentkort kan brukes til å unne seg selv en spabehandling, eller bestille seg en utenlandsreise!

Tekniske duppeditter

Norske sommerdager er ikke alltid like solfylte. Med en Google Chromecast kan man spille av en god film eller favorittserien rett fra telefonen – den perfekte duppeditt for regnfulle dager, og praktisk resten av året.

Hvorfor gi gavekort i sommergave til ansatte?

Med et gavekort i sommergave til ansatte, slipper du å tenke at mottaker ikke blir fornøyd med gaven. Du velger selv hvor stor verdi du vil gi bort, og ansatte kan selv velge seg ut akkurat den gaven de har lyst på. 

Over hele landet finnes det over 5900 butikker som tar imot Universal Presentkort, innen de fleste bransjer. Det finnes svært mange valgmuligheter, og derfor kan du være sikker på at du gir dine ansatte en sommergave som garantert faller i smak. Gavekortene har en gyldighet på hele 5 år, det er lengst i landet.

Universal Presentkort gjør det mulig å gi skattefrie firmagaver til dine ansatte. Så fremt gjeldende regler for gaver i arbeidsforhold følges, og verdien av gaven ikke overstiger kr 5.000,-, betales det heller ikke arbeidsgiveravgift eller feriepenger av beløpet.

Gi et universal gavekort i bedriftsgave

Sørg for at dine ansatte nyter sommerferien litt ekstra ved å gi dem en sommergave. Våre gavekort er designet som gullkort, fordi vi mener det da blir ekstra spesielt å motta. Et gullkort gir eieren fordeler som lang gyldighet og et stort utvalg butikker å handle i.

Et universalgavekort er en gave fra arbeidsgiver som dine ansatte garantert vil sette pris på! Ta en titt på alle butikkene Universal Presentkort kan brukes i, og se hvilke brukersteder som finnes i ditt område.

Kjøp universal gavekort

Universal Presentkort kan brukes i over 5900 butikker over hele landet.
5 års gyldighet og rask levering