Gave til han – Gavetips til menn | Universal Presentkort

Å finne gave til han, enten det er til far, bror, venn eller en mannlig ansatt, er ikke alltid like enkelt. Men å finne den perfekte gave til en mann trenger ikke å være så vanskelig. Her er våre gavetips til han.

Gavekort i gave til han som har alt

Mange synes ofte det er enklere å finne gave til far, gave til bror eller gave til kjæreste, fordi disse er mennesker vi kjenner godt. Som arbeidsgiver kjenner man kanskje ikke alle ansatte like godt, og med mindre det er en spesiell anledning, skal alle ansatte behandles likt. Så hvordan finner man noe som passer alle?

Vårt aller beste gavetips til en mannlig ansatt er et gavekort. Gir du et gavekort i gave til han, velger du selv hvor stor verdi du vil gi bort og mottakeren får mulighet til å velge seg ut akkurat det de har lyst på. Et universalgavekort er også den perfekte gaven til han som har alt.

Gavetips til han

Til inspirasjon for både arbeidsgiver og ansatt har vi satt opp noen forslag til populære gaver til han. Slik kan du se bredden og valgmulighetene dine ansatte får når de mottar Universal Presentkort.

Bluetooth-høyttaler til mannen på farten

Hva med en Amadeus Canto BT høyttaler? Denne lette, kompakte og bærbare Bluetooth-høyttaleren kan man ta med seg både på stranda eller på hyttetur. Det lekre designet er heller ikke til å kimse av – en stilfull høyttaler til en stilfull mann.

Rains Backpack til den praktiske mannen

Med et universalgavekort fra Presentkort kan han skaffe seg den populære vannavvisende ryggsekken fra Rains. Sekken er i stilrent design, finnes i flere farger og passer ypperlig både til den stilfulle mannen og til han som i hovedsak kun ønsker en praktisk ryggsekk. 

Happy Socks til den stilfulle mannen

Sokker blir slitt og må byttes ut med jevne mellomrom, så det kan man aldri få nok av. Men sokker er også kjent for å være en kjedelig gave. Dette trenger imidlertid ikke være tilfellet – et par morsomme og fargerike Happy Socks spriter opp antrekket og sprer glede i hverdagen.

Sportsutstyr til den sporty mannen

Enten det er tennis-racket, treningssko, eller kanskje en kano han trenger, vil ha ha mulighet til å velge den fargen han har sett for seg, og kjøpe akkurat det han selv ønsker med Universal Presentkort. Hvis kan må innom flere butikker for det han ønsker seg, så er det ikke noe problem å bruke gavekortet i flere av de over 6000 butikkene.

Gave til mann ved jubileum

Å feire en ansatt sin bursdag kan være en fin måte å få dem til å føle seg verdsatt på jobben. Det samme gjelder ved lang og tro tjeneste, når man for eksempel har vært i bedriften i 20 år. Hva gir man så i gave til en mann ved slike jubileer?

Herreklokke i jubileumsgave

En herreklokke passer for menn i alle aldre. For noen er den kun noe som viser tiden, mens for andre er den et viktig tilbehør til antrekket. Med Universal Presentkort kan man velge blant et stort utvalg klokker i flere ulike butikker.

Et gullkort i gave til en du setter pris på

Gavekortet fra Universal Presentkort er et gullkort som gir innehaveren fordelen av lang gyldighet og størst utvalg av butikker. Over hele landet finnes det mer enn 5500 butikker som tar imot Universal Presentkort, og gavekortene har en gyldighet på hele 5 år, det er lengst i landet.

Et universalgavekort er en gave fra arbeidsgiver dine mannlige ansatte garantert vil sette pris på! Ta en titt på alle butikkene Universal Presentkort kan brukes i, og se hvilke brukersteder som finnes i ditt område.

Kjøp universal gavekort

Universal Presentkort kan brukes i over 5900 butikker over hele landet.
5 års gyldighet og rask levering