Gave til henne – Gavetips til henne | Universal Presentkort

Leter du etter den perfekte gave til henne? Det kan være vanskelig å finne presang til en ansatt man ikke kjenner så godt. Her gir vi deg våre beste gavetips til henne!

Gavekort til henne

Når man skal gi gave til ansatte, er det ikke alle som finner det like lett å vite hva man skal kjøpe. Mange synes ofte det er enklere å finne gave til mor, til søster eller til venninne, fordi disse er mennesker vi har et nært forhold til. Å finne en gave som passer til dine ansatte kan imidlertid vise seg å være litt vanskeligere, da du ikke nødvendigvis kjenner alle like godt.

Vårt beste gavetips til en ansatt er derfor et gavekort. Ved å gi et gavekort i gave til henne, velger du selv hvor stor verdi du vil gi bort og mottaker får mulighet til selv å velge ut akkurat det de har lyst på. Et universalgavekort er også den perfekte gaven til hun som har alt, og er like fin både som julegave og bursdagsgave.

Hva gir man i gave til en dame som har alt?

Til inspirasjon for arbeidsgiver og ansatt har vi satt opp noen forslag til populære gaver til henne. Slik kan du se bredden og valgmulighetene dine ansatte får når de mottar Universal Presentkort.

Opplevelsesgaver og matgaver

Opplevelsesgaver og matgaver er perfekte gaver til hun som har alt. Smakelige gaver og minnerike opplevelser slår sjelden feil, og med Universal Presentkort har man flere spennende valg.

Spaopplevelse til hun som trenger å slappe av

Ved å gi bort et gavekort som kan brukes på spa, gir du bort en herlig opplevelse. Med massasje, hudpleie og fotpleie kan hun som mottar gavekortet slappe ordentlig av.

Lunsj på restaurant til hun som fortjener et godt måltid

Lunsj på restaurant er en helt egen opplevelse, og en gave alle kvinner vil like. Tilbring en formiddag med venninnegjengen i hyggelige omgivelser og nyt saftige scones og søte fristelser.

Sporty gaver

Vi nordmenn liker å holde oss i form, og populære gaver både til henne og han er sporty gaver. Universal Presentkort kan benyttes i en rekke sportsbutikker landet over.

Swix langrennsjakke til hun skiglade

En Swix langrennsjakke er en ypperlig presang til hun som liker å gå på ski med stil. I sportsbutikkene der Universal Presentkort kan brukes finnes et stort utvalg skijakker til henne i ulike farger og stiler.

Myke og harde gaver

Hva er best av myke og harde gaver? Med et universalgavekort kan man velge det man selv liker best.

Velværeprodukter til hun som vil slappe av hjemme

Med velværeprodukter, en myk og god morgenkåpe og et par deilige tøfler kan man lage sitt eget hjemmespa. Dette er en presang som garantert vil falle i smak hos hun som har alt.

Lesestoff til hun som liker å lese

En god bok skal ikke undervurderes. Universal Presentkort kan benyttes i flere bokhandlere, og her finner du et stort utvalg bøker til henne som kan nytes på stranden, på flyet eller hjemme på sofaen.

Gave til dame ved jubileum

Det er vanlig å gi gaver til ansatte ved spesielle anledninger, som for eksempel lang og tro tjeneste eller et bursdagsjubileum. Hva gir man så i gave til en dame ved slike anledninger?

Smykke til hun som liker å pynte seg

Et smykke er en nydelig gave til kvinner i alle aldre. Med et gavekort fra Universal Presentkort kan hun selv velge ut sine favoritter blant flere gullsmeder og et stort utvalg halskjeder, øredobber og ringer.

Et gullkort til en du setter pris på

Gavekortet fra Universal Presentkort er et gullkort som gir innehaveren fordelen av lang gyldighet og størst utvalg av butikker. Over hele landet finnes det mer enn 5500 butikker som tar imot Universal Presentkort, og gavekortene har en gyldighet på hele 5 år, det er lengst i landet.

Et universalgavekort er en gave fra arbeidsgiver dine ansatte garantert vil sette pris på! Ta en titt på alle butikkene Universal Presentkort kan brukes i, og se hvilke brukersteder som finnes i ditt område.

Kjøp universal gavekort

Universal Presentkort kan brukes i over 5900 butikker over hele landet.
5 års gyldighet og rask levering