Bestilling av gavekort for bedrift - Universal Presentkort

Vi vet at hverdagen hos de fleste bedrifter er hektiske. Derfor har vi gjort bestilling av gavekort for bedrift så enkel og rask som mulig.

Bestill gavekort til alle ansatte og få faktura på hele kjøpet!

Kjøper du gavekort til alle ansatte fra Universal Presentkort kan du velge å betale hele bestillingen samlet på én faktura. Det sparer bedriften både for tid og penger! 

Fordeler ved å bestille gavekort til ansatte på en faktura

I tillegg til at gavekort er en bedriftsgave alle ansatte kan få glede av, er det også en praktisk løsning for bedriften. Hos Universal Presentkort kan du velge å betale hele bestillingen samlet på én faktura, og det fører med seg flere fordeler:

Full oversikt over kostnadene

På fakturaen står antall gavekort, gavekortenes beløp, ekspedisjonsgebyr, magnetstripepris og eventuelt tilbehør på hver sin linje. Det er moms på tilbehøret og dette står spesifikt på fakturaen. Dette gjør at det er enkelt for bedriften å ha oversikt over kostnadene og hvilke gaver som blir gitt til de ansatte.

Tilpass verdien basert på budsjettet

En annen fordel med å kjøpe gavekort er at du kan tilpasse verdien av gavene basert på bedriftens budsjett. Det gjør det enklere å administrere kostnadene i tråd med de økonomiske rammene.

Krever lite tid og ressurser

Til slutt kan det også redusere kompleksiteten knyttet til å velge individuelle gaver for hver ansatt, spesielt i større organisasjoner. Dette sparer tid og ressurser som ellers ville bli brukt på å koordinere og tilpasse hver enkelt gave.

Det er en fordel for den som bestiller at man kan bestille til alle ansatte samtidig og få en faktura å håndtere i etterkant av bestillingen. Dette betyr at den som bestiller bruker lite tid og ressurser på å bestille en praktisk, fleksibel og skattefri gave til alle ansatte.

Slik bestiller du gavekort

Når du skal kjøpe gavekort for bedrift, kan du velge å besøke oss i butikken på Lille Grensen 7 i Oslo, eller legge inn en bestilling på nettsiden vår.

Hvis du gjør det på nett, er det kun tre enkle steg:

  1. Velg verdi og antall gavekort
  2. Oppgi kundeinformasjon
  3. Kontroller bestillingen

1. Velg verdi og antall kort

Du starter med å velge antall gavekort og hvilken verdi de ulike kortene skal ha. Her har du friheten til å velge ulike beløp, slik at du kan skreddersy bestillingen etter dine behov.

Ønsker du å legge til gaveesker, konvolutter eller kort med ulike motiver, får du også mulighet til det her.

Psst! Hvis du bestiller ett eller flere gavekort til en samlet verdi av 4 000 kroner, får du med gaveomslag i sort og gull til alle bedriftsgavene gratis!

2. Oppgi kundeinformasjon

Før bestillingen kan fullføres, trenger vi litt informasjon om bedriften din. Har du handlet hos oss før legger du bare inn kundenummer og organisasjonsnummer, så vil informasjonen du har lagt inn tidligere automatisk fylles ut.

Hvis du er ny kunde, fyller du ut feltene med etterspurt informasjon og godkjenner at vi kan ta en kredittsjekk. Hvis alt er som det skal, mottar du en bestillingsbekreftelse fra oss. Skulle det imidlertid være noen utfordringer med kredittsjekken, tar vi kontakt med deg.

3. Kontroller bestillingen

Til slutt gjenstår det bare å se over at bestillingen er riktig og betale.

Betal med kort eller faktura

Du kan enkelt betale med kort – enten det er BankAxess, Visa eller Mastercard. Det gjelder både når du handler på nett og i butikk.

Alternativt kan du velge å bli fakturert. Vi krever verken kontant- eller forskuddsbetaling, men vi gjennomfører imidlertid en kredittvurdering. Blir den ikke godkjent kan du fremdeles få mulighet til å betale med faktura, men da krever vi at den er betalt før vi sender gavekortene.  

Er du medlem av Tradebroker? Ta kontakt med oss før bestilling, så sørger vi for å opprette et kundenummer for bedriften din og legge inn annen relevant informasjon.

Få tilsendt bedriftsgavene eller hent selv

Når det gjelder levering gir vi deg muligheten til å velge det som passer best for deg. Du kan hente bedriftsgavene i butikk, få tilsendt med vanlig postgang eller som bedriftspakke.

Vi har levert gavekort siden 1924, og våre innarbeide rutiner gjør at vi produserer gavekort på løpende bånd. Vil du vite mer om forventet leveringstid? Les mer om vår leveringsgaranti her!

Rask, enkel og sikker bestilling av gavekort for bedrift

Så snart du har fullført bestillingen på nett, vil du motta en aktiveringslenke på e-post. Av sikkerhetsmessige årsaker sender vi aldri gyldige gavekort med posten, og vi anbefaler at du venter med å aktivere kortene til de er mottatt.

Gavekort kjøp i butikken er automatisk aktivert og kan brukes umiddelbart.

[Bestill gavekort til bedrift raskt, enkelt og sikkkert i dag]

Har du noen spørsmål underveis i prosessen, kan du sende oss en e-post på mail@presentkort.no eller ringe oss på telefonnummer +47 22 91 00 10 i våre åpningstider. Vi hjelper så raskt vi kan!

Kjøp universal gavekort

Universal Presentkort kan brukes i over 5900 butikker over hele landet.
5 års gyldighet og rask levering