Firmajulegaver til ansatte - Julegavetips | Universal Presentkort

Å gi firmagave er en fin måte å vise takknemlighet og omtanke for ansatte og samarbeidspartnere. Her er tre gode grunner til hvorfor velge gavekort – enten det er til jul, bursdager eller andre anledninger!

Gavekort er en fleksibel, skattefri og praktisk firmagave  

Gavekort er en populær firmagave, og det finnes flere gode grunner til det. Gavekort gir fordeler både for deg som avsender og for de heldige mottakerne: 

Fleksibel firmagave  

Først og fremst er gavekort en praktisk firmagave, da de gir mottakerne frihet til å velge noe de virkelig ønsker deg. Det er spesielt nyttig i bedrifter med mange ansatte, hvor det kan være utfordrende å finne én gave som alle vil sette pris på.

Gavekortet fra Universal Presentkort er et universalgavekort som kan brukes i over 5 900 butikker og nettbutikker over hele Norge. Med en slik fleksibilitet, kan du være trygg på det vil passe enhver interesse.

For eksempel:

  • En ansatt som liker å gå på restaurant kan bruke gavekortet til en hyggelig middag.
  • En ansatt som liker opplevelser kan bruke gavekortet til å bestille et hotellrom i en annen by, eller i egen by.
  • En ansatt som liker å shoppe kan bruke gavekortet til å kjøpe klær eller sko.
  • En ansatt som spiller instrumenter kan bruke gavekortet i butikker med instrumenter, eller for å bestille tid på Øvingshotellet.

Skattefri firmagave

En annen fordel med å gi gavekort som firmagave, er at de er skattefrie. Vanligvis blir gaver mottatt i arbeidsforholdet ansett som skattepliktig inntekt, men det finnes unntak – så lenge de holder seg innenfor de fastsatte rammene og beløpsgrensene fra skattemyndighetene.

Gavekort fra Universal Presentkort oppfyller kravene for skattefri gave, og er derfor en kostnadseffektiv måte å gi ansatte en hyggelig oppmerksomhet på. 

Praktisk

Sist, men ikke minst, er gavekort som firmagave en enkel og praktisk måte å både gi og få gave på. De kan bestilles og sendes på kort tid, og mottakeren kan bruke dem umiddelbart.

Vi i Universal Presentkort har levert gavekort siden 1924, og har dermed opparbeidet oss en god leveringsgaranti:

  • Hvis du bestiller før klokken 13, blir gaven sendt med posten samme dag.
  • Hvis du befinner deg i Oslo, kan gaven hentes allerede etter to timer.

Gavekort som firmagave for enhver anledning

I dag er det vanlig å gi gaver til ansatte ved flere ulike anledninger, og man ønsker naturligvis at gaven skal passe situasjonen. Et gavekort passer imidlertid like godt som julegave så vel som sommergave. De er også ypperlige å bruke ved en rekke andre tilfeller.   

For eksempel:

  • Feiring av jubileum
  • Premie i konkurranser
  • Anerkjennelse for innsats
  • Velkomstgave til nye ansatte

Gavekortet fra Universal Presentkort har en gyldighet på 5 år, og du kan velge et beløp mellom 50 kroner og 9 999 kroner. Ønsker du å gjøre gaven mer personlig, kan du også få med en flott innpakning og legge ved et hyggelig kort.

Bestill gavekort fra Universal Presentkort som firmagave her!

Kjøp universal gavekort

Universal Presentkort kan brukes i 6000 butikker over hele landet.
5 års gyldighet og rask levering