Julegavetips - De beste julegavene | Universal Presentkort

Vet du ikke hvilke julegaver du skal kjøpe i år? Er du på leting etter de beste julegavene til ansatte, til kjæresten, til venninne eller til mamma og pappa? Hva gir man egentlig til den som har har alt? Hvordan sørger man for å ikke gjøre forskjell på gaver i arbeidsforhold? Vi har samlet noen av de beste julegavetipsene så det blir enkelt for deg å kjøpe julegave i år!

Årets beste julegavetips!

Vårt aller beste julegavetips å gi et gavekort. Hvorfor? Jo, fordi da kan mottaker selv velge hva han eller hun vil kjøpe.

Med et universal gavekort fra Universal Presentkort får du julegaver du kan bruke til nyttige formål, gaver som kan oppleves, gaver som bringer folk sammen og som skaper gode minner. Se våre julegavetips som kan bli julegaver ved at man gir bort et Universal Presentkort.

Julegavetips til henne

Hva skal man kjøpe i gave til søster, bestemor eller venninne? Et godt gavetips som kan være hyggelig å gi, er et håndkle og en fin såpe. Et håndkle i seg selv er kanskje ikke så spennende, men hvis man finner et eksklusivt merke, med et kult mønster er det en perfekt gave til henne.

Gavetips til han

Menn kan ofte være litt mer praktisk anlagt enn kvinner, og en enkel og praktisk gave som alltid varmer er ullundertøy – noe alle som bor i Norden faktisk har bruk for. Kjøp gjerne en som er fin alene, eller under skiklærne.

Gavetips til mamma, pappa og hele familien

Hvis du lurer på hva du skal gi i gave til mamma, pappa eller noen andre i familien, kan det være en idé å tenke igjennom: Hvor er det familien tilbringer mest tid? Hvor er det denne kvalitetstiden skjer? Hvis det er i kjellerstuen, invester i noen behagelige sacco-sekker. Dersom det er rundt langbordet, kjøp en fin lysestake. Invitert med dere hele familien på en opplevelse, f.eks på hotell, restaurant, eller kjøp skøyter til alle og dra en tur på isen.

Tips til julegave til kjæresten

Å finne julegave til kjæresten er noe veldig mange finner vanskelig. Det finnes likevel et hav av muligheter! Med et gavekort kan din kjære for eksempel få et kvalitetsskjerf som kan holde han eller henne varm og som kan brukes i flere sesonger fremover! Eller kanskje en trådløs høyttaler som kan tas med overalt og er helt vanntett?

Julegavetips til ansatte

Det er vanlig å gi gave til ansatte i forbindelse med ulike anledninger, særlig til jul. Ved å gi et gavekort, kan de ansatte selv få friheten til å kjøpe akkurat det de vil, og du slipper å tenke på at du må velge ut noe alle liker. Se våre julegavetips for mer inspirasjon.

Gjennom Universal Presentkort finner du garantert en firmajulegave som faller i smak. Dersom gjeldende regler følges, og gavens verdi ikke overstiger kr 5000,-, kan julegaven til ansatte også regnes som en skattefri gave.

Årets julegave 2024

Hvert år kårer elektronikkbransjen årets julegave. Denne kåres på grunnlag av hvilke produkter som er spesielt populære. Det er mange som ser til kåringen av årets julegave for å få tips til hva de skal gi til ansatte, familie, venner eller kjæreste, og elektronikk er ofte et populært og sikkert valg.

Et universal gavekort i gave
til en du setter pris på

Gavekortet fra Universal Presentkort er et gullkort som gir innehaveren fordelen av lang gyldighet, og størst utvalg av butikker. Gaven kan gjøres enda mer personlig ved å bestille gavekort med egen innpakning og et hyggelig kort.

Hvis du etter å ha lest denne artikkelen fortsatt er tom for julegaveideer, søk etter mer inspirasjon i vår liste over butikker og brukersteder.

Kjøp universal gavekort

Universal Presentkort kan brukes i over 5900 butikker over hele landet.
5 års gyldighet og rask levering