Våre beste julegavetips!

Vet du ikke hvilke julegaver du skal kjøpe i år?
Står du fast og trenger forslag til julegave? Når man skal kjøpe julegave kan det være en fordel å kjenne den personen man skal kjøpe til. Hvis man ikke kjenner personen, er julegaveideen fra oss et gavekort.  

De fleste gode julegavetips er enten til han, henne, kjæresten, til den som har alt, kvinner,menn, bestefar, bestemor, jenter og gutter. Vi har samlet noen av de beste julegavetipsene så det blir enkelt for deg å kjøpe julegave i år!

Et julegavetips som kan passe for alle de nevnte kategoriene er gavekort! Ett annet forslag til julegave er å gi bort penger til en veldedig organisasjon i mottakers navn.  Julegavetips til den som har alt er opplevelser – alt fra en reise til fotpleie og massasje.

Årets julegave

Elektronikkbransjen har kåret årets julegave 2018 og det ble en Samsung Galaxy Watch. Det er en sportsklokke og en smartklokke i ett som ser ut som en skikkelig designerklokke!

Julegave til hele familien

Hvor er det familien tilbringer mest tid? Hvor er det denne kvalitetstiden skjer? Hvis det er i kjellerstuen, invester i noen behagelige sacco-sekker. Dersom det er rundt langbordet, kjøp en fin lysestake. Eller invitert med dere hele familien på en opplevelse, f.eks kino, teater eller kjøp skøyter til alle og dra på isen en tur.

Julegave til henne

Til en venninne kan det være hyggelig å gi et håndkle og en fin såpe. Et håndkle i seg selv er kanskje ikke så spennende, men hvis man finner et eksklusivt merke, med et kult mønster er det en perfekt venninnegave.

Julegave til han

En enkel og praktisk gave som alltid varmer er ullundertøy – noe alle som bor i Norden faktisk har bruk for. Kjøp gjerne en som er fin alene, eller under skitøyet. alene, eller under skitøyet.

Julegave til kjæresten

Invester i et kvalitetsskjerf som kan holde kjæresten varm og kan bruke i flere sesonger fremover! Eller kanskje en trådløs høyttaler som kan tas med overalt og er helt vanntett?

Hvis du etter å ha lest denne artikkelen fortsatt er tom for julegaveideer, søk etter mer inspirasjon i vår butikkliste.