Firmajulegaver – beste julegaven til ansatte

Å kjøpe julegaver, eller firmagaver til ansatte enten få eller mange, er ikke alltid enkelt.  Noen har mange ansatte å kjøpe til, andre har få. Noen kjenner man godt og andre er man i ferd med å bli kjent med. Men, man skal helst ikke gjøre forskjell på ansatte og lik gave er å foretrekke, men hvordan finner man en gave alle liker?

Gi gavekort som firmagave til jul

Hvis man gir sine ansatte et Universal Presentkort kan mottakeren selv bestemme og velge gaven. Valgmulighetene er mange med over 5500 brukersteder som tar imot Universal Presentkort.
Det gjør at alle dine ansatte blir fornøyd med julegaven. Under har vi samlet 10 tips til inspirasjon for å vise bredden og valgmulighetene dine ansatte får når de mottar Universal Presentkort.

10 julegavetips
med Universal Presentkort

Julegavetips ansatte

Universal Presentkort har mange tips til hvordan mottaker kan bruke kortet sitt. Under har vi satt opp 10 populære julegavetips til inspirasjon for både bestiller og mottaker. Våre gavekort skal være en glede å gi – en glede å få!  1.  Ta med en venn, kjæreste eller ektefelle på ett bedre måltid på Hotel Bristol
  2. Inviter hele familie på pizza på Peppes Pizza
  3. Start ferieplanleggingen hos Berg Hansen
  4. Finn en ny lampe til stuen hos Christiania Belysning
  5. Hva med et smykke, eller en klokke, fra Bjørklund eller Aseco Gull & Sølv
  6. Forny garderoben hos Høyer eller Days Like This
  7. Kjøp deg et nytt anlegg hos 4Sound eller Bang Olufsen
  8. Gi deg selv en ny brilleinnfatning hos Brilleland eller Interoptik
  9. Oppdag Blomqvist Kunsthandel eller Galleri Vesterålen
  10. Unn deg selv en spabehandling hos Artesia eller Colosseum Spa

Se våre mange brukersteder for flere tips og mer inspirasjon under fanen «Søk butikk». Her kan du også se hvilke brukersteder som er i nærheten av hvor du eller mottaker bor. 

Skatt på gaver, men ikke på gavekort

Så lenge gavekortet er gitt innen gjeldende regler (se Skattefrie Gaver) betales det ikke arbeidsgiveravgift eller feriepenger av beløpet. Dette gjelder så lenge gavekortet ikke kan innløses i kontanter. Universal Presentkort gjør det mulig å gi skattefrie firmagaver til jul. Julegaver går innunder «gaver til ansatte» ihht. Skattelovens § 5-15-1. Julegaven er skattefri for mottakeren når verdien ikke overstiger kr. 2000,-.  Universal Presentkort er en julegave dine ansatte vil sette pris på!