Julegave til ansatte - Firmajulegave | Universal Presentkort

Å kjøpe julegave til ansatte, også kalt firmajulegaver, er ikke alltid enkelt. Noen har mange ansatte å kjøpe til, andre har få. Hvordan finner man en gave som passer til alle, og hva er reglene for julegaver fra arbeidsgiver?

Skatt på gaver i arbeidsforhold, men ikke på gavekort

Universal Presentkort gjør det mulig å gi skattefrie firmagaver til jul, med et gavekort. Så lenge gavekortet er gitt innen gjeldende regler for gaver til ansatte, betales det ikke arbeidsgiveravgift eller feriepenger av beløpet. 

Firmajulegaver er skattefrie for mottaker så lenge verdien av gaven ikke overskrider kr 5000. Du må imidlertid huske på at dette beløpet er et totalbeløp som gjelder for gaver fra arbeidsgiver i løpet av et helt år. 

En annen forutsetning er at gaven gis som en generell ordning i bedriften, og den kan ikke innløses i kontanter. Når det bokføres, går julegaver til ansatte innunder «gaver til ansatte» ihht. Skattelovens § 5-15-1.

Gi gavekort som firmagave til jul

Gaver i ansettelsesforhold er med på å fremme trivsel på arbeidsplassen, og skaper både lojalitet og motivasjon hos arbeidstaker. Med et gavekort som firmagave til jul, gir du dine ansatte muligheten til å velge seg ut akkurat den gaven de har lyst på.

Et gavekort fra arbeidsgiver er altså en gave som passer enhver smak, og ikke minst er det den perfekte gave til den som har alt.

Under har vi satt opp 10 populære julegavetips til inspirasjon for både arbeidsgiver og ansatt, slik at du kan se bredden og valgmulighetene dine ansatte får, når de mottar Universal Presentkort. Våre gavekort skal være en glede å gi – en glede å få!

10 julegavetips

  1. Ta med en venn, kjæreste eller ektefelle på et bedre måltid på Hotel Bristol
  2. Inviter hele familie på pizza på Peppes Pizza
  3. Start ferieplanleggingen og bestill en reise hos Berg Hansen
  4. Finn en ny lampe til stuen hos Christiania Belysning
  5. Hva med et smykke, eller en klokke, fra Bjørklund eller Aseco Gull & Sølv
  6. Forny garderoben hos Høyer eller Cubus
  7. Kjøp deg et nytt anlegg hos 4Sound eller Bang Olufsen
  8. Gi deg selv en ny brilleinnfatning hos Brilleland eller Interoptik
  9. Oppdag Blomqvist Kunsthandel eller Galleri Vesterålen
  10. Unn deg selv en spabehandling hos Artesia eller Colosseum Spa

Gi et gullkort til dine ansatte

En julegave fra arbeidsgiver skal være noe som gjør at den ansatte føler seg godt ivaretatt. Våre universal gavekort er designet som gullkort, fordi vi mener det da blir litt ekstra spesielt å motta. Et gullkort gir eieren fordeler som lang gyldighet, og stort antall butikker å handle i.

Over hele landet finnes det mer enn 5500 butikker som tar imot Universal Presentkort, innen de fleste bransjer. Dine ansatte kan blant annet velge mellom julegaver innen interiør, klær, elektronikk og opplevelser som hotell og restauranter. 

Valgmulighetene er med andre ord mange, og du som arbeidsgiver kan være sikker på at du gir dine ansatte en julegave de blir veldig fornøyde med.

Våre gavekort har en gyldighet på hele 5 år, det er lengst i landet. Opplever du at gyldigheten på gavekortet er i ferd med å gå ut, kan vi også utstede et nytt kort på nye 5 år til deg (mot et gebyr på kr 50,-).

Et universalgavekort er en julegave dine ansatte garantert vil sette pris på! Ta en titt på alle butikkene Universal Presentkort kan brukes i, og se hvilke brukersteder som er i nærheten av hvor du eller mottaker bor. 

Kjøp universal gavekort

Universal Presentkort kan brukes i 6000 butikker over hele landet.
5 års gyldighet og rask levering