Gavetips til han og henne – Gaver til alle

Med en ønskeliste er det enkelt å finne en gave som man vet mottakeren blir glad for. Uten en ønskeliste er det derimot ikke alltid like lett å kjøpe gave. Derfor har vi satt sammen noen gavetips, som vil fungere som bursdagsgave, julegave eller bare som en liten oppmerksomhet til ansatte, venner og familie. 

Gode gaver til alle

Å finne gave til ansatte, til han, til henne, til foreldre eller kjæreste er ikke alltid like enkelt. Ofte har man behov for å kjenne personen godt for å kunne gi den perfekte gaven, men det er ikke alle tilfeller at man gjør dette. Vårt aller beste gavetips er derfor å gi et gavekort. Da har mottaker god tid til å velge seg ut en gave de selv har lyst på.

Våre gavetips tar derfor utgangspunkt i de mange valgmulighetene mottakeren av et Universal Presentkort har. Med et gullkort fra oss kan man få glede av alle disse gavetipsene, og man har hele 5 år på å bestemme seg! Med andre ord, kjøp et av våre gavekort, og vær garantert at mottakeren blir fornøyd!

Hva kan man gi i gave til en som har alt?

Det har blitt populært å gi en som har alt, en opplevelse. Noe av det fineste med en opplevelse er at man kan finne på noe sammen med den man gir gaven til. Det å holde av tid til hverandre og finne på noe gøy sammen kan ofte være gave nok i seg selv. Noen opplevelser er også fine å gjøre alene, og gir mottakeren mulighet til å gjøre noe de ikke gjør hver dag. En slik gave er en like fin bursdagsgave som julegave.

Våre gavetips til den som har alt, er derfor:
– Langhelg eller spa
– Restaurantopplevelse
– Planlegg en reise
– Ta en tur på et galleri eller kunstbutikk
– Massasje eller hudpleie

Gavetips til henne

Til en mamma, mormor, kjæreste eller venninne som man ønsker å glede er mulighetene mange. Noen ganger kan det også være fint å gi bort en mulighet til å velge selv, som man altså gjør med et gavekort

Våre gavetips til henne:
– Parfyme og sminke
– Treningstøy
– Bok
– Veske eller toalettmappe
– Jeans eller genser
– Fjellsekk

Gavetips til han 

Hva gir man til bestefar, pappa, kjæresten eller svigerfar? 
Er han sporty eller handy? Glad i å lese bøker eller musikk? Liker han å gå på tur eller reise? Det finnes mange muligheter, og det kan være vanskelig å treffe riktig.

Våre tips til gave til han er:
– Høyttalere eller hodetelefoner
– Verktøy
– Hodelykt
– Ytterjakke
– Fjellstøvler
– Bok

Gavetips til kjæresten

Kjæresten din fortjener noe helt spesielt, men hva får best frem hvor mye han eller hun betyr for deg? Alle tips vi har nevnt over passer ypperlig også som kjæreste gave.

I tillegg kan vi foreslå følgende tips til kjærestegave:
– En opplevelse
– Ett halskjede
– Klokke
– Solbriller
– Sykkel
– Parfyme
– Blomster
– Musikk

Gavetips til ansatte

Man ønsker å vise at man setter pris på sine ansatte ved å gi dem en gave. I flere bedrifter er det vanlig å gi både sommergave og julegave til ansatte. Når man skal gi en gave til ansatte, er det kanskje ikke alltid at man kjenner alle like godt, og at man har mange å tenke på. Man vil behandle ansatte likt, samtidig som man vet at hver enkelt har ulik preferanse.  Det er derfor fint at arbeidsgiver gir en gave som enten kan byttes eller hvor mottakeren har mulighet til å velge gaven selv. 

Inspirasjon:
– Gavekort
– Høyttalere
– Hodetelefoner
– Bok

På våre sider kan du også finne flere tips til firmajulegaver og lese om hva som regnes som skattefrie gaver.

Se vår oversikt over brukersteder for flere tips til gaver

Hvis du trenger flere gavetips, kan du se vår liste over butikkene som tar i mot Universal Presentkort. Der kan du sortere på bransjer, fylker, byer og kjøpesentre. Dermed kan du finne inspirasjon i nærheten av der du eller mottaker bor, eller få flere tips ved å utforske flere bransjer og kategorier der du kan bruke gavekortet.