Gavetips - Til han, henne og ansatte | Universal Presentkort

Med en ønskeliste er det enkelt å finne en gave som man vet mottakeren blir glad for. Uten en ønskeliste er det derimot ikke alltid like lett å kjøpe gave. Derfor har vi satt sammen noen gavetips, som vil fungere som bursdagsgave, julegave eller bare som en liten oppmerksomhet til ansatte, venner og familie. 

Gavetips til han og henne – Gaver til alle

Gavetips til henne, han , familie og ansatte

Å finne gave til ansatte, til han , til henne, til foreldre eller kjæreste er ikke alltid like enkelt. Et godt gavetips er derfor å gi et gavekort som kan brukes i mange forskjellige butikker. Da har mottaker god tid til å velge seg ut en gave de selv har lyst på.

Med et universal gavekort fra Universal Presentkort kan man la mottakeren velge å bruke gaven på alle gavetipsene under.

Hva gir man til en som har alt?

Det har blitt populært å gi en som har alt, en opplevelse. Noe av det fineste med en opplevelse er at man kan finne på noe sammen med den man gir gaven til.

Noen opplevelser er også fine å gjøre alene, og gir mottakeren mulighet til å gjøre noe de ikke gjør hver dag. En slik gave er en like fin bursdagsgave som julegave.

Våre gavetips til opplevelser er:
– Langhelg eller spa
– Restaurantopplevelse
– Planlegg en reise
– En tur på et galleri eller kunstbutikk
– Massasje eller hudpleie

Gavetips til henne

Til en mamma, mormor, kjæreste eller venninne som man ønsker å glede er mulighetene mange. Noen ganger kan det også være fint å gi bort en mulighet til å velge selv, som man altså gjør med et gavekort

Noen gavetips til henne:
– Parfyme, sminke og velværeprodukter
– Treningstøy
– Bok
– Veske eller toalettmappe
– Jeans eller genser
– Turutstyr

Gavetips til han 

Hva gir man til bestefar, pappa, kjæresten eller svigerfar? 
Er han sporty eller handy? Glad i å lese bøker eller musikk? Liker han å gå på tur eller reise?

Skal du gi gave til han som har alt? Det finnes mange muligheter, og det kan være vanskelig å treffe riktig.

Noen gavetips tips til gave til han er:
– Høyttalere eller hodetelefoner
– Verktøy
– Kjøkkenutstyr
– Ytterjakke og klær
– Fjellstøvler
– Bok

Gavetips til kjæresten

Kjæresten din fortjener noe helt spesielt, men hva får best frem hvor mye han eller hun betyr for deg? Alle tips vi har nevnt over passer ypperlig også som kjærestegave.

I tillegg kan vi foreslå følgende tips til kjærestegave:
– En opplevelse
– Klokke
– Solbriller
– Sykkel
– Parfyme
– Musikk
– Kjøkkenutstyr, eller noe annet til hjemmet. Bor dere sammen kan det alltids være noe du selv synes dere trenger.

Gavetips til ansatte

Man ønsker å vise at man setter pris på sine ansatte ved å gi dem en gave. I flere bedrifter er det vanlig å gi både sommergave og julegave til ansatte. I tillegg er det flere andre anledninger det er skattefritt å motta gave fra arbeidsgiver innen en gitt grense. Se for eksempel hvilket nivå du kan gi til en ansatt som gifter seg hvis du trenger bryllupsgave-tips.

Når man skal gi en gave til ansatte, er det kanskje ikke alltid at man kjenner alle like godt, og at man har mange å tenke på. De ansatte burde likevel behandles lik, samtidig som man vet at hver enkelt har ulik preferanse.  Det er derfor fint at arbeidsgiver gir en gave som enten kan byttes eller hvor mottakeren har mulighet til å velge gaven selv. 

Inspirasjon:
– Høyttalere
– Hodetelefoner
– Bok

På våre sider kan du også finne flere tips til firmajulegaver og lese om hva som regnes som skattefrie gaver.

Se vår oversikt over brukersteder for flere tips til gaver

Hvis du trenger flere gavetips, kan du se vår liste over butikkene som tar imot Universal Presentkort. Der kan du sortere på bransjer, fylker, byer og kjøpesentre. Dermed kan du finne inspirasjon i nærheten av der du eller mottaker bor, eller få mer inspirasjon ved å utforske flere bransjer og kategorier der du kan bruke gavekortet. 

Kjøp universal gavekort

Universal Presentkort kan brukes i over 5900 butikker over hele landet.
5 års gyldighet og rask levering