Gavetips til han og henne – Kjøp gavekort

Med en ønskeliste er det enkelt å finne en gave som man vet mottakeren blir glad for. Uten en ønskeliste er det derimot ikke alltid like lett å kjøpe gave. Derfor har vi satt sammen noen gavetips, som vil fungere som bursdagsgave, julegave eller bare som en liten oppmerksomhet. 

Våre gavetips tar utgangspunkt i de mange valgmulighetene mottakeren av et Universal Presentkort har. Alle gavetipsene vi deler, kan man få gleden av hvis man har et Universal Presenkort.  Med andre ord, kjøp et av våre gavekort, og gi bort en eller flere av gavene vi har listet opp i vår gavetipsliste.

Hva kan man gi til en som har alt?

Det har blitt populært å gi en som har alt en opplevelse. Noe av det fineste med en opplevelse er kanskje at man kan finne på noe sammen med den man gir gaven til. Det å holde av tid til hverandre og finne på noe gøy sammen kan ofte være gave nok i seg selv. Noen opplevelser er også fine å gjøre alene og gir mottakeren mulighet til å gjøre noe de ikke gjør hver dag.

Inspirasjon til opplevelser:
– Langhelg eller spa
– Restaurantopplevelse
– Planlegg en reise
– Ta en tur på et Galleri eller Kunstbutikk
– Massasje eller hudpleie

Gavetips til mannen 

Hva gir man til bestefar, pappa, kjæresten eller svigerfar? 
Er han sporty eller handy? Glad i å lese bøker eller musikk? Liker han å gå på tur eller reise?

Inspirasjon:
– Høyttalere eller hodetelefoner
– Verktøy
– Hodelykt
– Ytterjakke
– Fjellstøvler
– Bok

Gavetips til henne

Til en mamma, mormor, kjæreste eller venninne som man ønsker å glede er mulighetene mange. Noen ganger kan det også være fint å gi bort en mulighet til å velge selv – med et gavekort. 

Inspirasjon:
– Parfyme og sminke
– Treningstøy
– Bok
– Veske eller toalettmappe
– Jeans eller genser
– Fjellsekk

Gavetips til ansatte

Man ønsker å vise at man setter pris på sine ansatte. Samtidig kjenner man kanskje ikke alle like godt og har mange å tenke på. Ofte vil man behandle ansatte likt, samtidig som man vet at hver enkelt har ulik preferanse.  Det er derfor fint å gi en gave som enten kan byttes eller hvor mottakeren har mulighet til å velge gaven selv. 

Inspirasjon:
– Gavekort
– Høyttalere
– Hodetelefoner
– Bok

Gavetips til kjæresten

Kjæresten din fortjener noe helt spesielt, men hva får best frem hvor mye han eller hun betyr for deg?

Hva med?
– En opplevelse
– Ett halskjede
– Klokke
– Solbriller
– Sykkel
– Parfyme
– Blomster
– Musikk

Se vår oversikt over brukersteder for flere tips til gaver

Hvis du trenger flere, se vår liste over butikkene som tar i mot Universal Presentkort. Der kan du sortere på bransjer, fylker, byer og kjøpesentre. Dermed kan du finne inspirasjon i nærheten av der du eller mottaker bor. Eller få flere tips ved å utforske flere bransjer og kategorier enn du først hadde tenkt på.